Хольмград LXXVI

Обкладинка серии
Обкладинка серии

Тут літаючі машини є сусідами з магічними артефактами, волхви полемізують із церквою, а в університетах, на кафедрах філософії та природознавства вивчають теорію ментального маніпулювання. Мобільні телефони схожі на чарівні дзеркала, наговори розраховуються на комп’ютерах, а в небі змагаються дирижаблі та реактивні літаки-«скати». З моменту появи в Хольмграді якогось Віталія Родіоновича Старицького минуло сімдесят років. Неабияк потривожений невгамовним князем, світ заспокоївся і розслабився. Даремно. Адже якщо хвіртки можна відкрити один раз, що завадить зробити це знову?

Паспорт книжки
Автор Антон Демченко
Назва циклу Хольмград LXXVI
Сіквел циклу «Хольмградські історії»
Жанри #фентезі,
#попаданці,
#стімпанк
Обсяг 2 книжки
за заявою автора, цикл не завершено
Мова москальська

Сорокарічний самотній мужик, зловивши удар блискавки по чолу на вершині стародавнього кургану, потрапляє в тіло шістнадцятирічного бродяги з подібним прізвищем, що потрапив у таку ж палітурку … чим не зав’язка сюжету про попадане? Єрофей Хабаров (повний тезка відомого підкорювача далекого сходу) перенісся у новий світ. У той самий, у який перенесло Віталія Родіоновича Старицького. З тією різницею, що він перенісся не з усіма тельбухами, а лише свідомістю в тіло підлітка.

Як завжди, здобуття друзів, любові та себе. Безліч пригод і навіть зустріч із князем Старицьким.

Ну подобається мені Антон Демченко, і все, що він пише. Особливо його стімпанківські книжки, такі як «Хольмград», «Кити по штирборту»… Так-що рекомендую.

Мої рейтинги
Сюжет ★★★★☆
Читабельність ★★★★☆
Любок ★★☆☆☆
Графоманство ☆☆☆☆☆