Хольмградські історії

Обкладинка серии
Обкладинка серии

З початку двадцять першого століття - на кінець століття дев’ятнадцятого. Та повно, а чи тільки звідси туди? З якого часу Новгород став Хольмградом, та ще й столицею? А магія? Хіба вона була в ході в нашому освіченому дев’ятнадцятому столітті? Запитання, питання… І інтерес Особливої канцелярії на закуску… Спокій… Це слово, здається, зовсім відсутнє у словнику колишнього офіцера, не менш колишнього детектива та майже справжнього князя Віталія Родіоновича Старицького. Шановний директор серйозного навчального закладу, заводчик і титулований дворянин… Доля щедро обдаровує його пригодами і зовсім не бажає визнати, що всілякі авантюри просто не личать людині її статусу. Але може, позбавившись вантажу обов’язків, які неодмінно супроводжують досягнуте становище, Віталій Родіонович зможе відпочити від незавидної ролі іграшки Рока?

Паспорт книжки
Автор Антон Демченко
Назва циклу Хольмградські історії (Хольмградские истории)
Жанри #фентезі,
#попаданці,
#стімпанк
Обсяг 3 книжки
Мова москальська

Віталій Родіонович Старицький — приватний детектив. Його найняли, щоб розшукати і повернути в лоно сім’ї дочку великого бізнесмена. І він знайшов її… У секті сатаністів… І вони принесли його в жертву! З усіма ритуалами, закликаннями Чорного Козла та іншою гидотою. М-так. Але абонент виявився тимчасово недоступним, і Віталій Родіонович вирушив на той світ, так і не побачивши кумира своїх катів.

Але опинився аж ніяк не в спокійному, а в паралельному світі, з подивом виявивши навколо аналог нашого XIX століття. Монархії, дирижаблі… Магію!

А згодом знайшов службу, дружбу, кохання та сім’ю. І безліч пригод на свою [вирізано цензурою].

Антон Демченко — чудовий автор. У нього чудовий склад та цікаві сюжети. З величезним задоволенням я читав майже всі серії. Не всі — завершено, але все — читав. І все перечитуватиму.

Мої рейтинги
Сюжет ★★★★☆
Читабельність ★★★★☆
Любок ★★☆☆☆
Графоманство ☆☆☆☆☆