Авіатор

Неробство — найкращий спосіб збожеволіти. Важлива причина, щоб спитися, застрелитися чи просто наробити дурниць.

Обкладинка первого тома
Обкладинка первого тома

Два різні світи, дві долі. Інструктор з виживання спецназу ГРУ та пілот-ас, капітан-лейтенант 2-го рангу повітряного флоту. Тепер вони в одному тілі, тільки свідомість пілота загинула. А вижити треба за всяку ціну. І це робота для спецназу. Тут пам’ять та навички пілота поступово повертаються. Дуже вчасно. Настав час знову вставати на крило.

Паспорт книжки
Автор Макс Мах
Назва циклу Авіатор
Жанри #фентезі,
#попаданці,
#стімпанк
Обсяг 5 книг

Лізонька Берг брала участь у фізичному експерименті, суть якого полягав у пробитті каналу між світами та тимчасовому підселенні свідомості в тіло «реципієнта». Але експеримент вийшов з під контролю. Свідомість реципієнта в момент підселення загинула, і свідомість Лізи Берг залишилася назавжди в тілі штурмовика, капітан-лейтенанта, кавалера ордена Полярної зірки — баронеси Єлизавети фон дер Браге! А за вікном — зовсім не звичний Радянський Союз початку 2000-х, а 30-ті роки XX століття, світ пари, що переміг, і Новгородське князівство, місто Шліссельбург. І говорять довкола польською мовою, яку називають російською.

Люблю стімпанк. І «Авіатор» мені дуже сподобався. Макс Мах пише приємно. Сюжет зовсім не затяганий, а ходи — свіжі. Раджу.

Мої рейтинги
Сюжет ★★★★☆
Читабельність ★★★★☆
Любок ★★☆☆☆
Графоманство ☆☆☆☆☆